Skip to main content

Cursussen

Groepslessen
We lezen fragmenten uit kranten, simuleren telefoongesprekken, spelen taalspelletjes, voeren onze eerste korte dialogen en ten slotte praten we over onszelf in het Nederlands, over hoe het werken en leven hier is. Daarnaast verwelkomen we een Nederlands sprekende/tweetalige gast.
Individuele lessen
In Barendrecht worden doordeweeks (na werktijd) individuele lessen gegeven. Dit zijn meer intensieve sessies, waar maximaal twee cursisten aansluiten. Na bepaling van het niveau, wordt een leergang samengesteld en kunnen we starten. De lengte van het traject wordt op basis van overleg bepaald.
Bij u op kantoor
Ons lesaanbod vindt doorgaans plaats in omgeving Barendrecht (Zuid-Holland), maar ook bij u op kantoor kunnen taalcursussen worden gegeven. Deze cursussen worden op maat en in goed overleg met u afgestemd. De richtlijn die we hierin hanteren is groepen van maximaal tien personen.
Aanvullende diensten
Los van onze taalcursussen, zijn er ook andere diensten die wij kunnen leveren aan uw bedrijf. Zo adviseren en ontzorgen wij ook bedrijven die zaken willen doen in het economisch florerende Polen, of kunnen wij vanuit Taalstap fungeren als Pools/Nederlandse tolk in verschillende situaties. Vraag ons om meer informatie.