Skip to main content

Bij u op kantoor

Ons lesaanbod vindt doorgaans plaats in omgeving Barendrecht (Zuid-Holland), maar ook bij u op kantoor kunnen taalcursussen worden gegeven. Deze cursussen worden op maat en in goed overleg met u afgestemd. De richtlijn die we hierin hanteren is groepen van maximaal tien personen.

Bij u op kantoor:
Als er meerdere Poolse werknemers in dienst zijn binnen hetzelfde bedrijf, bieden wij ook cursussen op locatie. Werknemers hebben op deze manier minder reistijd, kunnen doordeweeks (bijvoorbeeld in de namiddag) een taalcursus volgen en doen dit in een bekende omgeving. Via een fysieke of telefonische intake kunnen wij samen de cursus doornemen en de wensen met betrekking tot de ruimte/vergaderzaal doornemen.

Tijdens de lessen bij u op kantoor wordt alle Nederlandse grammatica uitgelegd in het Pools. ‘Begrijpen, onthouden, herhalen’ is ons uitgangspunt tijdens de leergang. Hoofddocente Sasia woont hier al veertig jaar, kent beide talen (en culturen) en weet precies waar beginnende cursisten mee geholpen zijn. Dus geen Nederlandse docent(e) die probeert te onderwijzen in het Engels, of een Poolse docent(e) die wel goed Pools, maar op beginnend niveau Nederlands spreekt: het beste van beide culturen verwerkt in één cursus.

Wanneer:
De groepslessen op locatie van TaalStap starten in overleg en zijn bedoeld voor maximaal tien personen. De standaardlessen duren drie uur per bijeenkomst (elf bijeenkomsten, 33 uur totaal) maar kunnen bijvoorbeeld ook worden uitgesmeerd over een langere periode of worden aangepast aan de wensen van het bedrijf.

Zie ook het lesaanbod voor meer informatie, of stel een vraag telefonisch of via ons contactformulier.

Contactformulier. Wel zo makkelijk.

Overweeg jij om een of meerdere Poolse werknemers een taalcursus te laten volgen bij TaalStap? Vul het contactformulier in, of bel op +31 6 29 29 39 59.